Дұрыс тамақтану негіздері

29.01.2020 ж. Қостанай жоғары политехникалық колледжінде «Фастфуд және газдалған сусындардың зияны» атты тақырыбында дәріс болып өтті.

Іс-шара мақсаты – дұрыс тамақтанбаудың алдын алу және оның салдары.

Іс-шара қатысушыларының саны 22 адамды құрады.

Дәріс барысында мынадай мәселелер айтылды: тамақтану тәртібі, зиянды өнімдерінің ағзаға әсері, салауатты өмір салтының дағдылары.

Білім алушылар арасында «Дұрыс тамақтану негіздері» атты  ақпараттық-білім беру материалы таратылды.

Ақпаратты колледждің медициналық қызметкері А.Р.Мулдагалиева дайындады

Leave a Reply
Войти с помощью: 

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Тұтынушылардың құқығын қорғау
160 queries